Improvisatietheater

Tijssen Theaterprodukties is met The Impro Company gespecialiseerd in improvisatietheater op maat voor bedrijven. De acteurs spelen al jaren improvisatietheater door het land voor bedrijven, scholen en instellingen. Samen met het publiek zorgen zij voor verrassende geïmproviseerde scènes en sketches! Improvisatietheater is interactief, humoristisch en verrassend!

Er zijn verschillende manieren om een tijdens een bijeenkomst gebruik te maken van improvisatietheater. Een complete improvisatietheater show met drie acteurs en een pianist zorgt voor een afwisselend programma van geïmproviseerde scènes waarbij ingegaan wordt op thema's en actualiteiten van het bedrijf en organisatie. Het publiek wordt actief betrokken bij de improvisatietheater show van The Impro Company. Kijk voor meer informatie over deze improvisatietheater show op de website van The Impro Company

In plaats van een complete show kan improvisatietheater ook gebruikt worden als interactief dagvoorzitterschap tijdens een congres of meeting. Tussen de sprekers of programmaonderdelen in komen de dagvoorzitters met geïmproviseerde scènes die direct te maken hebben met de besproken onderwerpen. De acteurs laten hetgeen besproken is op een andere manier zien, "out-of-the-box"-denken wordt hierbij gestimuleerd. Deze vorm van improvisatietheater houdt de deelnemers gedurende de dag actief en het kadert het programma. Aan het eind van de meeting kunnen de acteurs nog een afsluitend en samenvattend optreden geven. Kijk voor meer informatie over het interactieve dagvoorzitterschap op de website van The Impro Company.

 

 

Lees verder via onderstaande links:

Wij werken onder andere voor:

(klik op de logo's voor meer informatie)